Viata este o calatorie.

Viata este o calatorie.

Imi place sa calatoresc.
O fac de cand eram mica si sper sa o fac cat mai mult de-a lungul vietii 🙂
Cand calatoresc simt ca ma cunosc mai bine pe mine si descopar ce imi doresc cu adevarat de la viata – discutiile pe care imi doresc sa le am, oamenii pe care imi doresc sa ii cunosc si modul in care vreau sa imi petrec fiecare zi si fiecare noapte.

Ultima calatorie pe care am avut-o, a fost planificata de mult timp, insa a fost prima despre care nu m-am interesat deloc.
Si imi doream atat de mult sa ajung acolo!
Am trecut prin cateva momente mai putin placute in ultima perioada si de aici, mi s-a tras toata starea cu care am plecat la drum si care inca ma uramreste.
Sunt vesnic indragosita de locuri noi si de experientele noi, insa nu credeam ca e reala vorba aia “trebuie sa fii linistit ca sa poti crea”.
In cazul meu, creatia estse scrisul. Unii dintre noi scriu bine cand sunt nervosi, altii scriu bine cand sunt linistiti.
Eu scriu cel mai bine cand sunt fericita si am timp sa ma regasesc pe mine si ce imi place mie.
Noptile nedormite din ultima vreme, lipsa fericirii pure si a rasului acela din suflet, pe care nu am mai simtit-o de 3 ani, au dus la plafonarea mea, la acel “writers block”.
Am atatea lucruri de povesiti despre locurile pe care le-am vazut, insa imi este foarte greu sa scriu despre ceva ce nu simt ca ma caracterizeaza in momentul de fata.
Insa, ca orice writers block, cel mai probabil va trece la un moment dat si voi reincepe sa calatoresc cu zambetul pe buze, sete de cunoastere si sa scriu cat mai mult din experientele mele care sper sa ajute.

In curand am sa plec la ski in Franta fiindca ador acest sport de iarna si nu l-am mai practicat de 4 ani.
Cel mai important este ca voi pleca cu un grup de prieteni cu care este imposibil sa nu te simti bine!
Dupa aceasta escapada, voi vedea catre ce alte destinatii ma indrept in acest an…poate Canada, poate Australia 😀

Pana atunci, caut oferte si ma documentez cat mai mult despre locurile in care visez sa ajung 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *